Предмет на продажбата по пат на електронско јавно надавање е патничко моторно возило со следните карактеристики и тоа:

 

1.      Тип на возило: патничко моторно возило

2.      Марка:Форд

3.      Модел: B4Y MondeoTDCI)

4.      Регистарски таблички: SK 930 PA

5.      Бр. на шасија (во сообраќајна дозвола): WF04XXGBB45B09120

6.      Бр. на сообраќајна дозвола: МК0207183

7.      Година на производство: 2005

8.      Тип на мотор: FMBA

9.      Идентификациски број на моторот: 5B09120

10.   Зафатнина на моторот:1998 cm3

11.   Сила на моторот: 96KW (130 кс.)

12.   Маса на возило:1309

13.   Вид на гориво: Дизел

14.   Број на седишта: 5

15.   Облик и каросерија: Лимузина/4 врати

16.   Боја: Црна/20 (Металик)

17.   Регистрирана до:18.10.2020 г.

18.   Сериска дополнителна опрема: GHIA

19.   Изминати километри: 85.600 +

20.   Возна состојба: Возилотое во возна состојба

▼ Повеќе

Детали за аукцијата:

Јавно наддавање втор пат за движна ствар – патничко моторно возило Ford Mondeo

Предмет на оваа Објава со електронско јавно наддавање е продажба на движна ствар – патничко моторно возило сопственост на ЗЕЛС кое се продава согласно Одлуката за отуѓување на движна ствар – моторно возило во сопственост на ЗЕЛС бр.0202 – 491/3 од 22 мај, 2019г., донесена од страна на Управниот одбор на ЗЕЛС


За да ги видите стварите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:
Документи за аукцијата: