ДП30 ул.„Димитар Влахов “ деловен простор 10,05м2


Детали за аукцијата:

ОБЈАВА бр. 2/2021

ОБЈАВА бр. 2/2021 (прв пат) за давање под закуп на деловни и административни простории во сопственост на Општина Велес со електронско јавно наддавање.


За да ги видите стварите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:
Документи за аукцијата: