Када за цинк (неисправна) тип 60 м3


Детали за аукцијата:

Продажба на движни ствари - Општина Кавадарци

Грејачи за бојлер 3,5 kw Алат за извлекување Дифузер тип Ф 500 Алат за извлекување Дифузер тип Ф 300 Ексцентар преса Тип РЕР – 63 Хидроулична апкант преса тип 6000 Стабилна дупчалка ТЅВ – 25 Када за цинк (неисправна) тип 60 м3 Резервоар за лесно горивно масло (нафта) тип 20 м3 Командна табла СО2 Апарат за заварување тип VARMIG 400 Координатна машина за пробивање КРЅ 300 Конзолна хидраулична преса тип 25 Т


За да ги видите стварите од оваа аукција кликнете овде

Оглас: