_ ЗЕЛС Аукции - Резултати од пребарувањето
sort
ОБЈАВА бр.3/18 За електронско јавно наддавање за давање под закуп на дел. простор ( Втор оглас)
...
Цена: 3,440 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 31.12.2018 09:00:00

ДП на приземје (дел од објект), изграден на КП 849/2, КО Горенци, Општина Дебрца, запишан во ИЛ 624, Општина ДебрцаДе...

FIAT SCUDO
FIAT SCUDO
Цена: 123,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 20.12.2018 14:00:00

 - Моторно возило марка: FIAT Automjeti motorik marka  - Регистерска ознака/ Shenja regjistruese: SU-118-AB- Прва регистрација/ Regjistrimi...

AUDI А6
AUDI А6
Цена: 107,625 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 20.12.2018 13:00:00

 - Моторно возило марка AUDIAutomjeti motorik marka AUDI- Регистерска ознака/ Shenja regjistruese: SU-5554-AC- Прва регистрација/ Regjistrimi i ...

OPEL ASTRA
OPEL ASTRA
Цена: 98,400 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 20.12.2018 12:00:00

 - Моторно возило марка OPELAutomjeti motorik marka OPEL- Регистерска ознака: SU-1017-ABShenja regjistruese: SU-1017-AB- Прва регистрација/ Regj...

OPEL VEKTRA
OPEL VEKTRA
Цена: 36,900 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 20.12.2018 11:00:00

...

MERCEDES BENZ
MERCEDES BENZ
Цена: 233,700 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 20.12.2018 10:00:00

...