Последно објавени
Дел од објект бр.1 во приземје на општинската зграда со намена  В- 4
...
Цена: 10,891 МКД

Започнува на:
13.06.2023 10:00:00

Ресторан во склоп на СРЦ Младост
Ресторан во склоп на СРЦ Младост
Цена: 10,986 МКД

Започнува на:
19.06.2023 11:00:00

Патничко моторно возило-Комби, Застава 435
...
Цена: 27,675 МКД

Започнува на:
12.06.2023 08:00:00

Деловен простор киоск бр.4
Деловен простор киоск бр.4
Цена: 9,214 МКД

Започнува на:
07.06.2023 09:00:00

Деловен простор киоск бр.8
Деловен простор киоск бр.8
Цена: 9,214 МКД

Започнува на:
07.06.2023 09:30:00

Деловен простор киоск бр.16
Деловен простор киоск бр.16
Цена: 16,654 МКД

Започнува на:
07.06.2023 10:00:00


Огласи [ види ги сите ]